ISO 29990:2010 – Kvaliteta usluga edukacije

Kao pružatelju usluga edukacije cilj vam je ispuniti očekivanja svojih klijenta u pogledu razvoja vještina i sposobnosti. S tim u vidu, sposobnost vaše ustanove u provođenju početne i daljnje edukacije odlučan je čimbenik. ISO 29990:2010 pruža vam međunarodno primjenjiv okvir za kvalitetu pružatelja usluga edukacije. Istovremeno standard pruža osnovu za sustav upravljanja kvalitetom koji vaša ustanova može koristiti za implementaciju potrebne razine kvalitete. DQS procjenom i certifikacijom procesa početne i daljnje edukacije kontinuirano dokazujete kvalitetu svojih usluga zainteresiranim stranama – ponajprije svojim polaznicima.
Vaša konkurentska prednost: transparentne usluge edukacije

ISO 29990:2010 namijenjen je svim vrstama pružatelja obrazovnih usluga, uključujući fakultete i sveučilišta, industrijske organizacije koje pružaju in-house usavršavanja kao i raznovrsne obrazovne ustanove. Na taj način, ovaj standard naglašava najvažniju prednost vaše obrazovne ustanove: same usluge podučavanja. S fokusom na stvarnim potrebama vaše ciljane skupine, razvoju prikladnih sadržaja i evaluacijom rezultata učenja, standard opisuje suvremen model koji pruža dokaz o sposobnosti i kvaliteti. Usto, svojim zahtjevom za profitabilnošću ustanova ova norma predstavlja i koristan alat za upravljanje i vodstvo, posebice u upravljanju resursima, financijama i rizicima.
Primjenom zahtjeva norme nastavljate sustavno razvijati kvalitetu svojih obrazovnih usluga te poboljšavate konkurentsku prednost kroz transparentne usluge podučavanja. Certificirani sustavi upravljanja sve više dobivaju na značaju i u okviru ostvarivanja prava na javne subvencije u području obrazovanja.

Ovako to ide

Kao stručno i akreditirano certifikacijsko tijelo provest ćemo sveobuhvatan audit učinkovitosti vašeg sustava upravljanja u skladu s klasičnim DQS certifikacijskim procesom. DQS procjena vašoj obrazovnoj ustanovi nudi i dodatne prednosti uz samu potvrdu sukladnosti: stručno znanje naših auditora omogućava im da vam ukažu na mogućnosti i rizike, identificiraju potencijal za napredak i pruže vodstvo u procesu donošenja odluka. Planiranje audita također se prilagođava vašim specifičnim ciljevima, vašim obrazovnim uslugama i okolnostima vaših polaznika.