O DQS-u

Globalni partner s lokalnom snagom

DQS GmbH vodeće je certifikacijsko tijelo na svijetu za sustave upravljanja. Pod strateškim vodstvom od strane DQS Holdinga sa sjedištem u Frankfurtu, sve kompanije DQS grupe imaju jedan zajednički cilj: poboljšati sustave upravljanja naših klijenata nudeći im usluge procjene sustava koje pružaju dodanu vrijednost. Grupa je izgradila globalnu prisutnost u više od 80 ureda u 60 zemalja. a zapošljavamo više od 2 800 ljudi , uključujući 2 400 auditora.

Osnivači DQS-a su DIN (Njemački Institut za normizaciju i standardizaciju), te DGQ (Njemačka udruga za kvalitetu). U 2008. godini njemački DQS ujedinio se s američkim certifikacijskim tijelom UL MSS čime je nastalo globalno certifikacijsko tijelo DQS UL. Od 2015. godine DQS ponovno posluje samostalno kao DQS GmbH.
U Republici Hrvatskoj je DQS indirektno prisutan već desetak godina pri čemu su sve donedavno usluge certificiranja pružali isključivo njemački auditori u većim hrvatskim tvrtkama. Početkom 2010. godine osnovan je DQS Zagreb d.o.o. kao 70-ti ured DQS grupe s 22 odobrena lead auditora.

Kako globalno, tako i u Hrvatskoj – najveća vrijednost DQS-a su naši auditori koji, osim iznimnog iskustva u području certificiranja, posjeduju i operativna znanja o vašem core business-u što osigurava dodatnu vrijednost pri certificiranju sustava upravljanja.

Posjetite web stranicu DQS Gmbh.