O DQS-u

Globalni partner s lokalnom snagom

DQS GmbH vodeće je certifikacijsko tijelo na svijetu za sustave upravljanja. Pod strateškim vodstvom DQS Holdinga sa sjedištem u Frankfurtu, sve kompanije DQS grupe imaju jedan zajednički cilj: poboljšati sustave upravljanja naših klijenata nudeći im usluge procjene sustava koje pružaju dodanu vrijednost. Grupa je izgradila globalnu prisutnost u više od 85 ureda u 60 zemalja, a zapošljavamo više od 2800 ljudi, uključujući 2500 auditora.

Osnivači DQS-a su DIN (Njemački Institut za normizaciju i standardizaciju) i DGQ (Njemačka udruga za kvalitetu). U 2008. godini njemački DQS ujedinio se s američkim certifikacijskim tijelom UL MSS čime je nastalo globalno certifikacijsko tijelo DQS UL. Od 2015. godine DQS ponovno posluje samostalno kao DQS GmbH.
Početkom 2010. godine osnovan je DQS Zagreb d.o.o. kao 70. ured DQS grupe s 22 odobrena lead auditora. DQS je u Republici Hrvatskoj indirektno bio prisutan i prije toga pri čemu su sve usluge certificiranja većim hrvatskim tvrtkama pružali isključivo njemački auditori.

Kako globalno, tako i u Hrvatskoj najveća vrijednost DQS-a su naši auditori koji, osim iznimnog iskustva u području certificiranja, posjeduju i operativna znanja o vašem temeljnom poslovanju što osigurava dodanu vrijednost pri certificiranju sustava upravljanja.

Posjetite internet stranicu DQS Gmbh.