Edukacija

Edukacija

Uz usluge certifikacije, provjere i validacije sustava upravljanja i procesa DQS Zagreb nudi Vam i usluge edukacije zaposlenika iz područja sustava upravljanja kako bi Vam maksimalno olakšali iskorištavanje svih prednosti posjedovanja međunarodnih certifikata.

Prikladnom edukacijom iz određenih područja sustava upravljanja steći ćete neophodna teoretska i praktična znanja za optimalno upravljanje pojedinim implementiranim sustavima poput npr. kvalitete, zaštite okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu, sigurnosti hrane ili energetske učinkovitosti.

Sva naša predavanja rezultat su spoja najnovijih saznanja na području sustava upravljanja i širokog raspona praktičnog iskustva naših auditora – Vaših predavača. Uz kvalitetna predavanja i analitički pristup problematici pojedinih standarda kroz analize slučajeva naši predavači i polaznici timskim radom dolaze do odmah primjenjivih novih saznanja i spoznaja.

Na raspolaganju su Vam prvenstveno Seminari za Interne i Lead auditore, u prostorima DQS-a ili na lokaciji klijenta. A sukladno interesu organiziramo i tematski uže specijalizirane radionice i in-house treninge.


 

 

Polja označena sa * su obavezna.