DQS Zagreb d.o.o. – Prvih 10 godina!!!

Hvala vam! Svima koji ste se u proteklih 10 godina odlučili odabrati međunarodnu certifikacijsku kuću DQS kao svog partnera na putu poslovne izvrsnosti. Bez Vas – dragi naši klijenti – uspjeh najveće njemačke certifikacijske kuće ne bi ni postojao. Stoga još jednom HVALA.

DQS Zagreb d.o.o. ovih dana slavi svoju desetu godišnjicu poslovne aktivnosti na hrvatskom i slovenskom tržištu.  Od prvih smo trenutaka bili iznimno počašćeni suradnjom s DQS Holdingom imajući na umu da je DQS Holding GmbH (uključujući  i podružnice) nositelj preko 39 akreditacija i preko 140 različitih certifikacijskih shema  (ujedno i najveći njemački certifikacijski autoritet osnovan od strane DIN-a). Tim opsegom usluge, kojim nas DQS Holding podržava, osobito smo zadovoljni jer nas to uistinu razlikuje od naše konkurencije. Taj respektabilan raspon usluga našim postojećim i potencijalnim klijentima omogućuje odabir točno one certifikacijske sheme koja im osigurava alate za upravljanje poslovnim procesima specifičnim samo za njihovu osnovnu djelatnost. Od standarda za zrakoplovnu industriju – AS 9100 do normi poput ISO 37101 – Održivi razvoj naselja, ISO 22301 – BCM – Upravljanje kontinuitetom poslovanja, EN 14065 – RABC – Analiza rizika i suzbijanja biokontaminacije tekstila u postupku pranja, i dr..

Kao vlasnik i direktor tvrtke DQS Zagreb d.o.o. ponosim se ljudima koji su gotovo od najranijih dana članovi našeg tima.  Od 20-ak sjajnih auditora na hrvatskom i slovenskom tržištu pa do – svakako – Katarine Dulibić, izvršne direktorice DQS Zagreb i Josipe Srdinić-Kovačić, voditeljice našeg ureda, kojima se i ovim putem zahvaljujem na podršci, znanju i strpljenju u postizanju zajedničkog  poslovnog uspjeha.

 

 

Hvala vam!!!

 

Darko Hibler,

Direktor DQS Zagreb d.o.o.

 

P.S.

Pozive na feštu očekujte ubrzo!